Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

#agenda 2015(vol.2): Ποιες ταινίες περιμένουμε;

Γέρε χρόνε φύγε τώρα,
πάει η δική σου η σειρά
ήρθε ο νέος με ταινίες
με φονικά με ιστορίες..
Μετά το πρώτο μέρος  ακολουθεί το 2ο για να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του κινηματογραφικού μέλλοντος.

1. Avengers: Age of Ultron
Tην Πρωτομαγιά (για να μας μπει καλά ο Μάης) επιστρέφουν όλοι οι σούπερ-ήρωες. Ο always-cool Iron Man, ο stay-cool Hulk, ο ντουκομπούλης Thor, ο Captain America, η σέξι Μαύρη Χήρα και ο Hawkeye. Εμπλέκονται στη δυσκολότερη δοκιμασία, με διακύβευμα -τι άλλο- τη μοίρα του πλανήτη. Εκτενέστερα έχουν ν΄αντιμετωπίσουν τον Ultron(ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη) που θα δανείσει τη φωνή του ο James Speder.
Bαθμός ανυπομονησίας: 8/10(μην βαράτε!) 















2.The Sea of Trees
Υπαρξιακό δράμα με πρωταγωνιστή-ποιον άλλον-τον Matthew McConaughey τώρα που πήρε το κολάι. Ο Γκας Βαν Σαντ καταπιάνεται με την ιστορία ενός άνδρα που οδεύει προς το δάσος Αοκιχαγκάρα για να δώσει τέλος στη ζωή του,  όπως τόλμησαν πολλοί πριν από αυτόν. Εκεί θα συναντήσει τον Κen Wanatabe(Inception, Godzilla) όπου διακατέχεται από την ίδια τάση ‘’ευφορίας’’. Στο πλευρό των 2 αντρών και η Νaomi Watts που έχει πάρει το μάστερ στο ψυχόδραμα. Προσυπογράφω από τώρα ότι θα ναι πολύ καλό. Το σενάριο κιόλας είναι στα έμπειρα χέρια του Chris Sparling(Buried). Εδώ καλά μου zewasoft!Ο Μatthew παραδέχεται πως είναι το καλύτερο σενάριο που διάβασε την τελευταία 5ετία(τ΄ακούς Nolan??!)
Βαθμός ανυπομονησίας: 10/10



 












3. Mad Max: Fury Road  
Νέο -πολυαναμενόμενο-reboot με τον George Miller να δίνει νέα πνοή στο μύθο του ήρωα που συνδέθηκε με τη φιγούρα του Μελ Γκίμπσον με απώτερο στόχο να ''οδηγήσει'' τους θεατές σε κινηματογραφική παράνοια. Σ' αυτό συμβάλλει και το δυναμικό δίδυμο Tom Ηardy & Charlize Theron. Η άμμος είναι το ιδανικό background για δυστοπικούς & μετ-αποκαλυπτικούς εφιάλτες, άναρχες και hard-y κατάστασεις. Dust in the wind και για τους πιο σκληροπυρηνικούς σκόνη και θρύψαλα.... 
Βαθμός ανυπομονησίας: 9/10















4.Minions
Πέρυσι γελάσαμε με την καρδιά μας με την lego-movie, φέτος την δόξα θα κλέψουν τα αξιαγάπητα Minions που θ΄αποκτήσουν την ολόδικη τους ταινία. Τα minions (Stuart, Kevin and Bob ) προσλαμβάνονται από την super-villain Scarlet Overkill για να υλοποιήσει το μοχθηρό της σχέδιο. Η super-cool Sandra Bullock θα δανείσει τη φωνή της στην evil-lain!!

Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά , την εποχή δεινοσαύρων με τα Minions να υπηρετούν πάντα τους πιο κακούς. Από την αφέλειά τους, όμως, σκοτώνουν κάθε φορά τους αφέντες τους.
Αν ψάχνετε πιο καφροκωμωδία θα προβληθεί και το Ted 2.

Βαθμός ανυπομονησίας: 8/10 


 











5. Furious 7
Στις 2 Απριλίου θα πούμε το στερνό αντίο στον Paul Walker. Μαζί του επιστρέφουν όλοι οι γκαζιάρηδες Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson(THE ROCK). Νέα προσθήκη στο καστ ο Jason Statham(εγώ τον λέω Στάθη)  άρα προετοιμαστείτε για ξυλίκι. Το σενάριο θα ναι πάλι κλισεδιάρικο και παιδαριώδες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάμε να το δούμε.
Βαθμός ανυπομονησίας: 7/10 















6.Knock knock
Ψυχολογικό θριλεράκι με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves . Δύο νεαρές υπάρξεις εισβάλουν στη ζωή του οικογενειάρχη Κιάνου και διαταράσσουν την οικογενειακή του θαλπωρή. Ο Eli Roth αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία όπου έχει μία εμπειρία στα θρίλερ, θυμήσου Hostel και Cabin Fever.
 Βαθμός ανυπομονησιάς: 8/10(μπα 9/10 Kιάνου κιάνου κιάνου πιάνου πιάνου πιάνου.)

 












7. The Fantastic Four
Ριψοκίνδυνο reboot  που είτε θα καπελώσει την παλιά version είτε θα την εξυψώσει.
10 χρόνια μετά την ταινία του Τim Story(!) που είχα ξεσηκωθεί σαν παιδούλα,  όταν την είχα παρακολουθήσει στο cinema. Ποια θα είναι η Fantastik-h τετράδα;
Η Jessica Alba δίνει την σκυτάλη στην Kate Mara για το ρόλο της Sue Storm
O Ιοan Gruffurd  στον Miles Teller για τον Mr.Fantastic
O Chris Evans στον Μichael B.Jordan για τον Johnny Storm(FLAME ON).
O Michael Chiklis στον Jamie Bell για το The thing
Bαθμός ανυπομονησίας: 6/10 (γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει το επίσημο trailer)














Ευελιπστούμε αλλά κρατάμε μικρό καλάθιον να προβληθούν και οι νέες ταινίες των Σκορτσέζε(Silence) και του Ταραντίνο(Ηatetful eight).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου