Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Oι χειρότερες ταινίες του 2014

Αφού εντοπίσαμε και διατυμπανίσαμε τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς που διανύουμε , ας δούμε και την άλλη όψη , τις χειρότερες. Εδώ τα φρέσκα βατόμουρα!Ποιες ταινίες μας απογοήτευσαν και θέλουμε να διαγράψουμε από τη μνήμη μας;

1.Godzilla: Godzilla πληρώσαμε και Godzilla δεν είδαμε(πάνω από τέταρτο).Φενάκη όχι μόνο το trailer αλλά και ο τίτλος, κανονικά έπρεπε να ονομαζόταν MUTO Vs Godzilla ! Άνευρη περιπέτεια με παιδαριώδες σενάριο χωρίς κανένα στοιχείο πρωτοτυπίας ή έστω αιφνιδιασμού και το χειρότερο με λίγες στιγμές καταστροφής.Θέλουμε πίσω τον παλιό Godzilla , τον true, τον αυθεντικό που τρομοκρατεί τα πλήθη και δεν αφήνει χώρο γι' άλλα τέρατα. Κάνε θεούλη να αξίζει έστω το νέο Jurrasic Park ...plz..plz.plz..














2.Sex Tape: Oύτε το ''γυμνό σάρκα'' της Cameron δεν ήταν αρκετό για ν΄αντέξουμε τέτοια μπουρδολογία. Κρίμα γιατί στο Bad Teacher το δίδυμο Cameron-Jason Segel(slapgiver Marshall) είχε χαρίσει στιγμές γέλιου. Eυτυχώς βγήκαν αξιόλογες κωμωδίες μες στη χρονιά όπως τα Αφεντικά για σκότωμα 2 και φυσικά ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος 2.













 
3.Annabelle: Τόσο promotion για το απόλυτο τίποτα. Tο spin-off του εξαιρετικού ''The Conjuring'' δεν τάραξε καμία ψυχή.  Αχρείαστοι διάλογοι, κλισεδιάρικη ιστορία και κακό τέλος. Όσοι περίμεναν μία creepy κούκλα σαν τον Τσάκι απογοητεύτηκαν κι έπεσαν με τα μούτρα στα λιώμενα νάτσος.














4.Sin City: Ά dame to kill for:  Άνισο αποτέλεσμα από το ντουέτο Frank Miller &  Robert Rodriguez , φτωχός απόγονος της 1ης ταινίας γι'αυτό και έλαβε χλιαρή υποδοχή από κοινό και κριτικούς. Σχεδόν μία δεκαετία αναμέναμε την ταινία ας ήταν έστω το αποτέλεσμα αξιοπρεπές. Πολύ άσχημο η ίδια η ταινία να κοπιάρει τον εαυτό της! Το μόνο που μας κράτησε ήταν η Ευάραααααα Green(green γίνομαι από την ζηλιά μου, green).















5. The monuments men: Πόση βαρεμάρα χωράει σε μία ταινία???!!Παρόλο που είμαι πεισματάρα και δεν αφήνω ταινία στη μέση ...εδώ ναι πάτησα το stop. Aναρωτιέμαι πως δεν αυτοκαταστράφηκε το dvd!Ούτε ο George Clooney(μμμ) ούτε ο Βill Murray κατάφεραν να σώσουν την ταινία.
















6.Βoyhood: Και το βραβείο της πιο βαρετής ταινίας ..ταρατα ταν....πάει στην ιστορία του αγοριού που μεγάλωνε-μεγάλωνε και βαριόμασταν βαριόμασταν.  Να διαβάζεις παντού αριστούργημα και να βλέπεις το άκρως αντίθετο. Είναι και η αγαπημένη ταινία του Ομπάμα.Ουδέν σχολίον. Λησμόνησα μέχρι και το Μικρό σπίτι στο δάσος . Ω ΘΕΟΙ!Που κατήντησα η κορασίδα?!













 p.s o Ηercules το γλύτωσε το βατόμουρο στο παρα-τσακ χάρη στην αδυναμία που έχω στον δεινόσαυρο R-o-c-k!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου