Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

The Amazing Spider-Μan 2(2014)

 https://www.youtube.com/watch?v=nbp3Ra3Yp74
Στόρι: οι νέες περιπέτειες του Spidey




















Comments:
-Σπεύστε να το δείτε ! Μακράν καλύτερο από το πρώτο μέρος. Kαλογυρισμένο 3d με σπιντάτη σκηνοθεσία(ούτε καταλαβαίνεις πως περνούν οι ώρες) και καταιγιστική δράση με ισόποσες δόσεις χιούμορ & ρομαντισμού. Φυσικά στην κορύφωση της ταινίας συνέβαλε και η μουσική επένδυση από τον ''μαέστρο'' Hans Zimmer.













κεραμιδόγατος(Garfield) ένιωσε πιο άνετα στο κοστούμι του Spidey, ύφαινε τον ιστό του καλύτερα υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Marc Web-b(ήταν της μοίρας σου φίλε). Μέχρι κι εγώ που είμαι υπέρμαχη του Tobey Maguire τον βρήκα αξιοπρεπέστατο στο ρόλο του κι έμεινα amazed!Σαν comic που σέβεται τον εαυτό του έχει και το ειδύλλιο του.  Πέστε με πολύ ρομαντική, γλυκανάλατη αλλά οι σκηνές του Spidey με το έτερον ήμισυ Gwen(Emma Stone) μ άρεσαν πάρα πολύ. Έχουν πράγματι φοβερή χημεία , ίσως συμβάλλει και το γεγονός ότι είναι togetha και στην πραγματικότητα.














-Στο προηγούμενο Spiderman είχε ν΄αντιμετωπίσει την σαυρίτσα, εδώ είχαμε κάτι πιο φωτεινό, κάτι πιο blue da ba dee. Πολύ καλή επιλογή ο Jamie Foxx που έχει αποδείξει το ταλέντο του τόσο στην υποκριτική(Collateral, Ray ,Django) όσο και στο τραγούδι(Gold digger μην ξεχνιόμαστε). Ερμήνευε εξίσου καλά και τον  looser Mat αλλά και την μετέπειτα εξέλιξη του, τον  μοχθηρό Εlectro ή όπως τον αποκαλούσε κοροϊδευτικά ο Spidey τον Sparkles.
Ένα έχω να πω...η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!














Aλλά δεν μας έφτανε μόνο ο Εlectro, έχουμε κι άλλους δύο οχτρούς μπλεγμένους στον ιστό μας....(no spoilers)

Dane DeHaan στέκεται στο ύψος του ως κακομαθήμενος Harry Osborn αλλά χάνει λίγο το χρωματάκι του!Ανάμεσα στο νέο Harry και τον παλιό(James Franco) δεν μπορώ να διαλέξω, ήταν και οι 2 όσο εμμονικοί έπρεπε!

p.s i loveu: Stan Lee δεν βαριόμαστε να σε βλέπουμε κι ας είναι μόνο για 2-5 δευτερόλεπτα.. μετρημένα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου