Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Tα highlights των Oscar (2014)

Φετινή οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η πασίγνωστη κωμικός Εllen DeGeneres που προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της με το καυστικό της χιούμορ.
Εμπνευσμένη στιγμή της τελετής ήταν η στημένη selfie της με τα πιο γνωστά αστέρια του Hollywood που έσπασε το twiiter. Φυσικά οι Simpsons δεν κρατήθηκαν και το διακωμώδησαν!

















Σαν σωστή hostess η Έλεν τάισε τους καλεσμένους της pizza με τους περισσότερους να παίρνουν το κομμάτι που τους αναλογεί. Εντύπωση μου προκάλεσε ο Jared Leto που έδωσε το κομμάτι pizza στη μητέρα του!Ψυχή μου όμορφη!!!!

-H τούμπα ''ζεμπεκιά'' της Jennifer Lawrence που την κάνει ακόμη πιο συμπαθή στα μάτια μας. Κατά τη διάρκεια της τελετής δέχτηκε και τα πειράγματα της Έλεν για το παραστράτημα της...




-Οι αυθεντικά συγκινητικοί λόγοι των Lupita -τουλίπα- Nyong'o και Jared Leto(για το όσκαρ Β' Γυναικείου και β' Αντρικού ρόλου αντίστοιχα) έναντι των απογοητευτικών λογυδρίων των Matthew McConaughey  και Cate Blancett!Matthew κι ας έχει βελτιωθείς σαν ηθοποιός δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει το ίδιο ως άνθρωπος!

-Ο Μatthew McConaughey με τον Jared Leto να κρατούν τα αγαλματίδια τους πιστοποιώντας την αξία του  «Dallas Buyers Club»!

-H εν μέρει δικαίωση του Alfonso Cuaron με το Όσκαρ σκηνοθεσίας για το Gravity που ήταν η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και δεν δέχομαι αντιρρήσεις!


-Τα όμορφα μουσικά διαλείμματα της βραδιάς με την Pink να τραγουδάει εξαιρετικά το «Over the Rainbow»  ταξιδεύοντας μας στον κόσμο της Ντόροθι και την γλυκιά Κaren Ο να ερμηνεύει το «Moon Song» με φόντο τι άλλο από το φεγγάρι...




''αναμενόμενη'' ήττα του Leo από το φετινό φαβόρι αλλά always καράβλαχο Matthew . Mην μασάς ρε, είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς σου και όλοι αναγνωρίζουν την αξία σου.
Στις καρδιές μας είσαι νικητής!
No Oscars?You' ve got internet memes!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου