Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Now you see me (2013)

http://www.youtube.com/watch?v=4OtM9j2lcUA
Στόρι: 4 μάγοι-διασκεδαστές πραγματοποιούν ληστείες live μοιράζοντας τη λεία στο ανυποψίαστο κοινό.
















Comments:
-Eύπεπτη περιπέτεια με θέμα την μαγεία αν και έχει αρκετά στοιχεία αφέλειας και αναληθοφάνειας. Το δίωρο περνάει ευχάριστα αλλά μόλις σηκωθείς από τον καναπέ δεν σου χει μείνει τίποτα.Θα υπάρξει και sequel, τώρα ευτυχώς ή δυστυχώς θα δείξει.















-Mark Ruffalo: υποδύεται τον πράκτορα του FBI που ψάχνει να βρει τον λαγό μες στο καπέλο αλλά έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του. Στις φάσεις που νευρίαζε ασυναίσθητα λες be green, γίνε HULK! Συγχαρητήρια γιατί πέτυχε εκεί που απέτυχαν και ο Εric Bana & o Edward Norton.













  
-Melanie Laurent:  Στο πλευρό του  η γαλλιδούλα αστυνομικός της Interpol που έγινε γνωστή ως Shossanna από τους Μπάσταρδους. Θα έπρεπε να έχεις το νου στην υπόθεση αλλά σε μάγεψε ο Ruffalo...














-Isla Fisher: τρισχαριτωμένη όπως πάντα η γυναίκα του Μπόρατ (Sacha Baron Cohen).Tην πρωτογνωρίσαμε στους γαμομπελάδες που ήταν hilarious.Και ναι με τιμάει πολύ που ex-boyfriend μου πε ότι μοιάζουμε τρομακτικά στην συγκεκριμένη σκηνή ! Μany thanks όπου είσαι!



-Jesse Eisenberg: Είσαι τόσο αχώνευτος, τόσο αλαζόνας, τόσο κωλοπαιδάκι που πιστεύω ότι αν δούλευα σε καφετέρια και μου παράγγελνες καφέ θα στον έφτυνα! Βέβαια τα σκήπτρα της αντιπάθειας τα κρατάει καλά ο Joffrey από το Game of thrones  αλλά δεν έχεις μεγάλη απόσταση να καλύψεις. Aλλά για να πούμε του στραβού το δίκιο είσαι ο πιο πειστικός ως ταχυδακτυλουργός.















-Dave Franco: το πιπινάκι παύλα αλητάκι αν σου θυμίζει κάτι είναι γιατί στις φλέβες του ρέει αίμα Franco. Είναι το αδέλφι του James Franco!












-Woody Harrelson: το τελευταίο μέλος της συμμορίας των μάγων ο Woody ο τρυποκάρυδος!

-Michael Caine: είσαι ο λευκός Morgan Freeman!Παίζεις παντού και παντού παίζεις το ίδιο!Και δεν φτάνει που δευτεροπρωταγωνιστεί  ο λευκός Morgan Freeman έχουμε και τον originale!


1 σχόλιο:

  1. Great post! I'm glad to have stumbled upon your site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link. Thanks and have a great day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή