Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Only God forgives(2013)

http://www.youtube.com/watch?v=Nh6cjH-UtX0



















Aναρίθμητες φορές έχω δει το trailer και κάθε φορά εκστασιάζομαι!Και δεν είμαι η μόνη!!
O Νicolas Winding Refn
, ο Δανός σκηνοθέτης του Drive, μας ''παραδίδει'' την 2η ταινία του προς το τέλος του καλοκαιριού. Eυελπιστώ να έχει πιο γρήγορο ρυθμό από το Drive γιατί πήγε να με ψιλοπάρει ο ύπνος στο πρώτο μισάωρο της ταινίας. 


To story: ο Julian( Ryan Gosling) διακινεί ναρκωτικά σε ένα κλαμπ πάλης στον υπόκοσμο της Bangkok . Όμως η ζωή του περιπλέκεται  όταν η μητέρα του(Kristin Scott Tomas)  τον αναγκάζει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του. Με απλά λόγια θα χυθεί...αίμαααα!

Το έργο είναι γυρισμενο στην Ταϊλανδη, η μουσική όπως πάντα υποβλητική(άντε να έχουμε νέο soundtrack γιατί ο kavinsky & το under my spell παίζουν αυτόματα στο wmp). 
-Νicolas & Ryan ξανασυνεργάζονται. Μην μας απογοητεύσεις Ryan γιατί στο Gangster Squad δεν έδωσες και τον καλύτερο εαυτό σου αλλά μπορεί να σ 'έφαγε και η μαρμάγκα αφού ήταν αδιάφορο όλο το εγχείρημα. Για να δούμε πόσο very dangerous boy είσαι!


 













-Στο πλευρό του η μεγάλη-σπουδαία Kristin Scott Tomas που έχουμε συνδέσει το όνομά της με τον χαμό της στην ερημιά στον Άγγλο Ασθενή. Παίζει και η ομορφονιά Yayaying Rhatha Phongam.

 











 


-Οι πρώτες εντυπώσεις ήρθαν από το Φεστιβάλ Καννών . Κάνουν λόγο για ωμή βία,  στυλιζαρισμένο slow motion, πετσοκομένους διαλόγους και εν κατακλείδι ότι είναι κατώτερη ταινία από το Drive. Οψόμεθα λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου