Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Jack Reacher(2012)

http://www.youtube.com/watch?v=kK7y8Ou0VvM
Στόρι:
ο Jack Reacher καλείται να διαλευκάνει μία ''ιδιαίτερη'' υπόθεση. Στο πλευρό του μία δικηγόρος που υπερασπίζεται τον ένοχο της υπόθεσης που βρίσκεται σε κώμα.Θα βρουν την άκρη του εγκλήματος;




















Comments:
-Παλιομοδίτικη ταινία που δεν προσφέρει πολλές συγκινήσεις.Το ένα κλισέ διαδέχεται το άλλο(μάχη με βροχή, ξέφρενη οδήγηση, ο Τom γλυτώνει πάντα). Πίσω από το εγχείρημα  βρίσκεται ο σεναριογράφος του ''Συνήθεις ύποπτοι'' so what?!Και ο Peter Jackson σκηνοθέτησε-με απίστευτη μαεστρία -τα Lord of the rings και μετά τον ... ατελείωτο King Kong!Με λίγα λόγια βλέπεται αλλά δεν ξαναβλέπεται.















-Tom Cruise:  Ρε Tομ ρε Τομ(όπως έλεγε ο Μαρκοράς βρε Αία βρε Αία) μήπως να αφήσεις στην άκρη τις περιπέτειες μπαμ-μπουμ και να ασχοληθείς με άλλα πρότζεκτ πιο σοβαρά; Καραφαινόταν ότι βαριόσουν που έπαιζες τον ε και καλά αντισυμβατικό πρώην αστυνομικό του στρατού , λακωνικό και λαγωνικό!! Ευελπιστώ στο Oblivion να έπαιξες καλύτερα γιατί θα σε βάλω στην μαύρη λίστα. Noοσταλγώ  την εποχή που έπιανες το σπαθί του Σαμουράι ή που φώναζες σαν τον υστερικό Show me the money!



 -Rosamund Pike: άχρωμη, άοσμη. Πολύ σοφά υποδύθηκε την Miranda FROST στο Die Another day.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου