Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Contraband(2012)

http://www.youtube.com/watch?v=SjcCbSmF_OA
Στόρι: διαβόητος πρώην λαθρέμπορος θα πάρει πάλι τον κακό τον δρόμο για χάρη του μικρού αδελφού της γυναίκας του..Κάνε οκογένεια να δεις καλό..!



















  
Comments:
-Mark Wahlberg: πόσα κιλά ανωμαλίας κουβαλάω που όταν βρίζει ο Wahlberg ταράζεται το έσω μου??!!Στο Departed τον είχα χιλιοαγαπήσει!!!Γενικά πάντα είτε βωμολοχεί είτε όχι βγάζει αυτό το αλήτικο (όπως ο Colin Farrell).Στη συγκεκριμένη ταινία ήταν πειστικός στο ρόλο του αν και τον προτιμούσα στον Πυγμάχο γιατί στηριζόταν στη δύναμη των μπρατσακίων γιατί όπως και να το κάνουμε  φαίνεται ότι δεν στροφάρει πολύ!!


  


















 -Kate Beckinsale: πρώτον δεν της πάει το ξανθό,δεύτερον δεν μπορώ να βλέπω την Kate αβοήθητη να της τρώει, ασυναίσθητα σκεφτόμουν ότι θα κατεβάσει κυνοδόντες και θα γευτεί όποιο λαιμουδάκι υπάρχει σε ακτίνα 8χλμ.!!Εδώ απλά έχει διακοσμητικό ρόλο, ευτυχώς όμως στο ριμέικ του Total Recall θα την χαρούμε όπως πρέπει,bitchy και deadly!! Αφού κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο hubby Len Wiseman θα έχει τα καλά κοντινά πλάνα ενώ η Biel θα αγνοφαίνεται!!!Χαχαχαχα!














-Giovanni Ribisi: ο Αντονινιννινό Giovani Ribisi είναι μεγάλη αδυναμία!!!Έχει αυτό το sick και geek σε ίσες δόσεις που με ιντριγκάρει!Μπορεί άνετα να μεταμορφωθεί από τον χαζό αδελφό Raines που θέλει να φτάσει τον μύθο-Memphis(Gone in 60 seconds) στον Iταλό καραμπινιέρο Filippo που σώζει την Cate Blanchett(Heaven=ταινιάρα) και μετά στον- πιο χαζός πεθαίνεις-Frank Buffay Jr !!!Funny fact: στο Gone in 60 seconds πήγαν να του κάνουν χαλκομανία το αμάξι ενώ ήταν  μέσα,στην τωρινή ταινία εκείνος βρισκόταν στη  θέση του οδηγού-τιμωρού!!Πώς γυρίζει ο τροχός??










 

-J.K.Simmons: μορφήηηη!!Πάντα φωνακλάς είτε απευθύνεται στον Peter Parker είτε στην παρούσα φάση στον Mark!!




-Κλασική αμερικανιά,περνάει εύκολα το σχεδόν δυοράκι αλλά μην έχετε τρελές αξιώσεις.Στην αρχή πάει λίγο βαρετά αλλά μόλις ανεβούμε στο εμπορικό πλοίο αρχίζει το τζέρτζελο.Το τελευταίο μισάωρο είναι αρκετά δυνατό,αν και προβλέψιμο(εκτός από την σκηνή με το τσιμέντο).Για σινεμά δεν ήταν επουδενί αλλά για σπιτάκι ήταν κάτι εύπεπτο μαζί με το τοστάκι!!
Καλή προβολή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου