Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

The Impossible(2012)

http://www.youtube.com/watch?v=Bgw394ZKsis
Στόρι: η περιπέτεια μίας 5μελούς οικογένειας όταν χτύπησε το τσουνάμι την Ταϊλάνδη

 


















Comments:
ΙΘπανός Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα καταπιάνεται με το φονικό τσουνάμι που στοίχισε την ζωή εκατομμύριων ανθρώπων τo 2004. Πολύ ρεαλιστική και καλογυρισμένη η σκηνή που χτυπάει το τσουνάμι το ξενοδοχείο! Το πρώτο μισό της ταινίας είναι μακράν καλύτερο από το δεύτερο,πιθανότατα γιατί παρουσιάζει την ιστορία από την πλευρά της Naomi Watts. Sorry Ewan! Plus ότι στο δεύτερο μέρος ακολουθεί το ένα χολιγουντιανό κλισέ μετά το άλλο για να φτάσουμε στο-αναμενόμενο-happy end. Τσουνάμι συγκινήσεων!!














-H συνονομάτη Μαρία περνάει τα πάνδεινα για να επιβιώσει και γι'αυτό κέρδισε-με το αίμα της- την υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου . Πειστικότατη η Νaomi Watts, το χει το δράμα (και το δάκρυ) στο τσεπάκι της. Το' χει αποδείξει σε ουκ ολίγες ταινίες όπως  τα 21 γραμμάρια με τον Sean Penn και το αγαπημένο μου Painted Veil με τον Edward Norton (must-see!!) . Πάντα βάζει κομμάτι της ψυχής της στον κάθε ρόλο χωρίς να φτάνει σε υπερβολές. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που μέσα στις αγαπημένες της ηθοποιούς συγκαταλέγεται και η Meryl Streep, η βασίλισσα του δράματος.














 Kαι φυσικά εγκρίνουμε που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταιάνα σύντομα .  Η  Nicole Kidman, σίγουρα θα περηφανεύεται για την κινηματογραφική πορεία της κολλητής της!

 -Ο  δυστυχής πατέρας, Ewan McGregor επισκιάστηκε από την μητέρα Naomi παρόλο που  έδειξε και την soft πλευρά του . Στο σχετικά πρόσφατο Perfect Sense  (http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2012/08/perfect-sense2011.html) έπαιξε καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου