Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Total recall(2012)

http://www.youtube.com/watch?v=sWMhADqlPYg
Στόρι:
o Douglas Quaid επισκέφτεται το πιο it-place,Rekall, που υπόσχεται την εμφύτευση ψευτικών αναμνήσεων για να βγει από τη ρουτίνα..
 


















Comments:
-Kate Beckinsale:η ''γυναίκα'' του Colin δεν είναι απλά power bitch,είναι absolute bitch!!Δεν τον άφησε τον χριστιανό να γιάσει.Της έκανε και ωραία-fierce-κοντινά ο hubby-σκηνοθέτης Len Wiseman.Το point είναι πως μας αρέσει σαν action woman με ή χωρίς κυνόδοντες !!!















  -Jessica Biel: στον αντίποδα το ''αίσθημα΄΄, πιο sweet από την παγοκολώνα Kate ,που αν χρειαστεί το ρίχνει και το κλωτσομπουνίδι της για τα μάτια του Colin.














 -Colin Farrell:Γενικά στο έργο την παράσταση κλέβουν τα θήλεα αφού ο Colin ψιλοβαριέται που παίζει.Είναι σίγουρο ότι δέχτηκε just for the money!!Αναλογίσου πως έπαιζε στο Recruit που υποδυόταν πάλι τον πράκτορα και θα καταλάβεις τι εννοοώ.Α!Εννοείται πως υπάρχει σκηνή που αναδεικνύει το πόσο τούμπανοοοοοοο είναι!!!
















-Kαθαρόαιμη sci-fi περιπέτεια που θυμίζει ολίγον τι videogame.Ωραίες οι σκηνές δράσης με top την εναέρια καταδίωξη και η απόδοση των περιοχών(αποικία-συνομοσπονδία).Το κλείσιμο της ταινίας αρκετά αναμενόμενο,θα μπορούσαν να το κάνουν πιο ψαγμένο.Για cinema άξιζε καθαρά λόγω των εφέ,σε σπίτι θα χάνει αρκετά,εκτός κι αν έχεις home cinema!!Τέλος δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε τις ομοιότητες και τις διαφορές με την original ταινία.Σιγά την ταινία κιόλας!!ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ...δεν μ αρέσει ο Άρνι!!













Και ντροπή σε όσους συγκρίνουν την ταινία με άλλες ταινιάρες(Μinority Report & Blade Runner).ΦΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου