Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Anonymous(2011)

http://www.youtube.com/watch?v=uBmnkk0QW3Q
Στόρι:
Ήταν ο William Shakespeare απάτη;Ποιος ήταν ο πραγματικός συγγραφέας:

 


















Comments:
-To see or not to see? Aν σου αρέσουν οι ταινίες εποχής με τα μεγαλοπρεπή κοστoύμια,τις ίντριγκες και τα κρυμμένα πάθη έκανες καλή επιλογή.Και αν δεν σ αρέσουν δώστης μία ευκαιρία είναι από τις καλύτερες ταινίες της προηγούμενης χρονιάς.

-Warning:Απαιτεί την απόλυτη προσοχή σου..μ ακούς..απόλυτη!!Αν χαζολογήσεις το χάσες το νόημα.Αν και με προειδοποίησαν ένιωσα την ανάγκη σε αρκετά σημεία να πάρω μία κόλλα Α4 και να αρχίσω να σημειώνω ονόματα και φάτσες.Έλα όμως που όλοι μοιάζουν μεταξύ τους.Να χάνει η βασίλισσα το παιδί..και το παιδί την βασίλισσα!!!Πολλοί κιόλας το χαρακτηρίστηκαν ως χαώδες,εμένα μ άρεσε η γρήγορη πλοκή γιατί σε κρατάει σε εγρήγορση.














-Ο κεντρικός ήρωας είναι αινιγματικός,γοητευτικός και anonymous μέχρι ένα σημείο της ταινίας.Μόλις δεις την ταινία εκθειάζεις την ερμηνεία και την γενικότερη παρουσία του ενώ παράλληλα βρίζεις την ακαδημία κινηματογράφου που τον άφησαν στην απ'έξω.Μετά απο την φανερή αδικία αποφασίζεις να βρεις ποιος είναι,μπαίνεις imdb,βάζεις anonymous και πάνω πάνω σου βγάζει έναν ηθοποιό Rhys Ifans.Πατάς πάνω του και βλέπεις(αν δεν έχει αλλάξει η εικόνα) έναν λέτσουρα με αλυσιδιά και άτακτη τριχούλα στο στέρνο.Αναρωτιέσαι αν έκανες λάθος,πας χαμηλά το mouse και βλέπεις το Notting Hill...Hakuna matata!!Ο λιγδιάρης ξανθομπάμπουρας που ντρόπιαζε τον Hugh Grant και ο γοητευτικός συγγραφέας είναι το ίδιο πρόσωπο!!Και για να σας αποτελειώσω ήταν αρραβωνιασμένος και με την Sienna Miller...

-Σε αντίθεση με άλλες ταινίες παρόμοιου θέματος ο William Shakespeare εδώ δεν έχει την τιμητική του.Άξεστος,αδιάφορος,ατάλαντος ηθοποιός που κλέβει την πατρότητα των έργων και κατά συνέπεια τη δόξα του original συγγραφέα.Δεν πειράζει,η εικόνα του Joseph Fiennes έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας..ερωτευμένος & ερωτεύσιμος Shakespeare...!!!

-Joely Richardson:η Julia McNamara του Nip Tuck άφησε πίσω της την πλαστική ομορφιά για να μεταφερθεί στην Αγγλία της Ελισαβετιανής περιόδου.

 -Ακούστε το soundtrack της ταινίας,ειδικά το  κομμάτι Everything in it's right place από Radiohead.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου