Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

10 διάσημοι/ες ηθοποιοί που έπαιξαν σε ΧΧΧ ταινίες/σειρές

Όλοι έχουμε ένα βεβαρημένο παρελθόν αλλά δυστυχώς στην περίπτωση των διασήμων αυτό δεν θα μείνει για πάντα κρυφό. Ειδικά κάποιοι έχουν βγει έξω από τα ρούχα τους για να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ.

1.Από τα ΧΧΧ Files στα X Files! O David Duchovny αποτελεί ένα από τα διασημότερα παραδείγματα που δεν ντράπηκε ποτέ για το αμαρτωλό παρελθόν του, τα ''Κόκκινα Παπούτσια''. Στην soft πορνoσειρά-που έχουμε παρακολουθήσει ένα δύο επεισοδιάκια- έδειχνε το σεξουαλικό του ταπεραμέντο. Και στην πραγματικότητα ήταν τόσο εθισμένος στο σεξ που νοσηλεύτηκε και σε κλινική αποτοξίνωσης. Βασανισμένη Τea Leoni......Και μετά έπαιξε στην πετυχημένη σειρά ''Californication'' έναν sex addict. Όταν η τέχνη αντιγράφει τη ζωή!
 
2. Μatt LeBlanc: Και ο γλυκύτατος Joey από τα ''Φιλαράκια'' είχε παίξει στα ''Κόκκινα Παπούτσια''. Χμ να έριχνε και τότε τα γκομενάκια με την ατάκα "How you doin" ή χρησιμοποιούσε άλλα ''μεγάλα'' μέσα; Τι να έκανε ο δύσμοιρος, δεν του απέφερε ιδιαίτερα κέρδη το διαφημιστικό της ketchup.
















3. O Sylvester Stallone,  o Ρόκι της καρδιάς μας είχε πρωταγωνιστήσει στην ερωτική ταινία ''The Party At Kitty And Stud's'' που επονομάστηκε ''The Ιtalian Stallion'' μετά την επιτυχία των ταινιών Ρόκι. Για μία χούφτα 200 δολάρια. Sly σ΄αγαπάμε και ακόμη μας βαραίνει που δεν σήκωσες το Όσκαρ Β-Αντρικού ρόλου για το Creed.













4. Ο χαριτωμένος αλλά φονικός Jackie Chan έχει υποπέσει και εκείνος σε ατόπημα. Το φιλμ, εκ Χονγκ Κονγκ,  τιτλοφορείται ''All in the family'' και δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ γιατί δεν μας εξάπτει την περιέργεια να παρακολουθήσουμε τον Tσάκι να γίνεται έτσι.... κόμπος.

5. Ακόμη πιο περίεργη και WTFffff  η συμμετοχή του Simon Rex σ΄αυτή τη λίστα ντροπής. Ο goofy και χαβαλεδιάρης Simon Rex των ταινιών Scary Movie έπαιζε σε gay porno και ήταν διάσημος για τις ''εκρήξεις'' του. Γελάσαμε πολύ με τους τίτλους , ειδικά με το Young, Hard and Solo!Που εχει και σίκουελ.


6. Για να ολοκληρώσουμε τους άρρενες με τις "παλινορθώσεις'' τους , τελευταίος και καταιδρωμένος(!) ο Κevin Costner που είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από την πορνοβιομηχανία. Προτού ξεκινήσει να χορεύει με τους λύκους , ''χόρευε'' με γυμνές γυναίκες στο ''Malibu Hot summer''.


7. Η Cameron Diaz ήταν μοντέλο πριν ξεκινήσει την καριέρα της και έπεσε στην κλασική παγίδα (και στο κλασικό κλισέ) να φωτογραφηθεί γυμνή αλλά να την φιλμάρουν κιόλας, εν αγνοία της (αν θέλουμε το πιστεύουμε).  Προσπάθησε εις μάτην να ''θάψει'' το sex tape. Αρκετές δεκαετίες μετά, για να το διακωμωδήσει; (μπορεί γιατί η Cameron είναι καφροκόριτσο) πρωταγωνίστησε στην ταινία ''Sex tape'' μαζί με τον Μάρσαλ από το ''How i met your mother''.




















8. Στον αντίποδα η Traci Lords (Melrose Place, Blade) που είναι υπερήφανη για τη ροζ καριέρα της αφού έπαιξε σε 75(ναι ναι) ερωτικές hard core (όχι σοφτιές) ταινίες. Ήταν ανήλικη όταν ξεκίνησε τα inside-out γι΄αυτό αρκετές από αυτές αποσύρθηκαν από ράφια.












9. Μεγάλο σοκ προκάλεσε η είδηση πως η Helen Mirren, η σικάτη και αρχοντική Έλεν , η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είχε παίξει σε ερωτικό δράμα, τον ''Caligula'' (τραγικός τίτλος για πορνό) και μαζί της ήταν και ο Peeter O 'Toole. Στην πυρά στην πυρά...!




















10. Η Γερμανίδα Sibel Kekilli ήταν με τη βούλα πορνοστάρ αλλά μετά της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει την ιερόδουλη (αχμμ) και ερωμένη του Tyrion (το σώσαμε εδώ) Lannister στο πολυαγαπημένο GOT. Έχει δηλώσει πως δεν της αρέσει να ασχολούνται με το ένοχο παρελθόν της. Αααα ηθελέστα και παθέστα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου