Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μπικίνι που έγραψαν ιστορία στη μεγάλη οθόνη

Με αφορμή τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία συγκεντρώσαμε τις πιο αξιομνημόνευτες και iconic μπικίνι στιγμές του κινηματογράφου. Εξαιρείται η εμφάνιση του Borat με το mankini αλλά και του Austin Powers με την τρίχα πουλόβερ(ΝΟΤ groovy baby).

1.Η πρωτιά ανήκει δικαιωματικά στην Ursula Andress . Δεν δεχόμεθα αντιρρήσεις. Το bond girl με το άσπρο μπικίνι αναδύεται από την θάλαττα σαν άλλη Αφροδίτη. Όμως το εν λόγω μαγιό ήταν και χρηστικό αφού περιελάμβανε και ζώνη για να κρατάς το μαχαίρι σου.














2. Παρομοίως η Ηalle Berry φόρεσε μάγιο με ζώνη για να σταθεί στο πλευρό του πράκτορα 007(Pierce Brosnan). Bούτηξε στα νερά με το ροδακίνι μπικίνι αφού πήρε τον θείο Όσκαρ στο σπίτι της κι απέδειξε την "αξία'' της.



















3. Στο σίκουελ της Lara Croft η Αngelina Jolie δαμάζει τα κύματα με το τζετ σκι φορώντας μαύρο(εννοείται) μπικίνι. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στη Σαντορίνη μας με τους paparazzi να κυνηγούν κάθε βήμα ή καλύτερα κάθε μακροβούτι της Angie.



















4. Στο πάνθεον των καλύτερων κινηματογραφικών εμφανίσεων με μαγιό βρίσκεται και η Jessica Alba. Έκανε big splash στην περιπέτεια Into the blue στο πλευρό του αδικοχαμένου Paul Walker. Τότε(2005) και τώρα(2015) η Jessica διαθέτει το ιδανικό bikini body.












5. Cameron Diaz vs Demi Moore. Charlie's Angel vs fallen angel. O βιντεοκλιπάς ΜcG προσέφερε οφθαλμόλουτρο στην ταινία Charlie's Angels Full Throttle .Ραντεβού στην παραλία έδωσαν οι frenemies.


 











6.Η Κirsten Dunst & η (άσημη τότε)Mila Kunis σαν bffs στην teeno-ταινία Get over it όπου έπαιζε και ο Sisqo(that thong thong thong). Δεν είναι τόσο iconic moment αλλά είναι από τις πρώτες εμφανίσεις της Mila Kunis. Σημειωτέον είχα κόψει την φωτό από ξένο περιοδικό για να φτιάξω-σαν παιδούλα- κολάζ.

 














7. Θα ήταν σημαντική παράλειψη εάν δεν ανέφερα την wet εμφάνιση της Denise Richards(ex-wife του Charlie Seen) στο Wild Things. Στη γοητεία της υπέπεσε και ο Matt Dillon και η Neve Campbell .Double double!

 












8. Για το τέλος άφησα το golden μπικίνι της Princess Leia η οποία έγινε η απόλυτη φαντασίωση των geeks και όχι μόνο! Η άμοιρη Carrie Fisher κρατείται αιχμάλωτη από τον Jabba the Hutt(τον κινούμενο μουσακά) που θέλει να την κεράσει και drink. Δύσκολος καιρός για πριγκίπισσες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου