Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

X-Men: Days of future past(2014)

https://www.youtube.com/watch?v=pK2zYHWDZKo
Στόρι: ένα ταξίδι στο χρόνο μπορεί να σώσει το μέλλον των μεταλλαγμένων αλλά και της ανθρώπινης φυλής ως παράπλευρης απώλειας;














Comments:
- Κύριο χαρακτηριστικό όλων των ταινίων  X-Men είναι το καλογραμμένο σενάριο με ψυχολογικές εμβαθύνσεις , ωστόσο η συγκεκριμένη ταινία χωλαίνει προς το τέλος και υποκύπτει σε σεναριακή ευκολία-αφέλεια.  Όπως είναι αναπόφευκτο δεσπόζουν τα εφέ με αποκορύφωμα τις σκηνές καταστροφής από τον κινούμενο μαγνήτη πες με Fassbender. Ευχάριστη κι αναπάντεχη έκπληξη η εμφάνιση του  Εvan Peters από το American Horror Story που ανταγωνίζεται επάξια τον Flash!
Συγκριτικά το προηγούμενο Χ-Men ήταν πιο σφιχτοδεμένο στην πλοκή  αν και κατ'εμέ το Χ-Μen Last stand παραμένει TOOO κορυφαίο με την εμφάνιση-φωτιά της Phoenix! 




















Don't judge me σαν παιδούλα δύο αγάπες είχα,  τον άνθρωπο αράχνη και τους X-Men!Εντάξει και τους Αστρομαχήτες αλλά δεν πιάνεται ως κόμικ.


 

-O Bryan Singer ξανακαταπιάνεται με τους X-Men μετά από μία δεκατία και διαπραγματεύεται το πασίγνωστο θέμα του time travelling  και τις αναπόφευκες συνέπειες που προκύπτουν από αυτό. Πιο συγκεκριμένα οι μεταλλαγμένοι καταβάλλουν υπερ- προσπάθεια να αλλάξουν το παρελθόν τους ώστε να εξασφαλίσουν το μέλλον τους που διακυβεύεται από τους λεγόμενους φρουρούς.
Kαταλληλότερος για το ταξίδι στο χρόνο κρίνεται ο Wolverine που αυτοχιλάρεται σαν να είναι priest από το wow. Στέλνεται στο έτος 1973 για να σταματήσει τον αφανισμό των ομοίων του και να
αποδείξει πως το μέλλον δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Θα τα καταφέρει;










James McAvoy ενσαρκώνει για δεύτερη φορά τον Charles Xavier. Μας δείχνει "βήμα-βήμα" πως εξελίχθηκε στον σοφό προφέσσορα που αποβλέπει στο γενικότερο καλό με οποιοδήποτε κόστος!
Στον αντίποδα για πολλοστή φορά ο αδιάλλακτος, άκαμπτος Magneto(Μichael Fassbender).  Δίνεται και στους δύο η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους αλλά και τα όρια μεταξύ του καλού και του κακού.














-O Hugh Jackman ως κλασικός ντουκεμένος Wolverine ''μιλάει''  με τις γροθιές του! Είναι Doer not a talker! Mην αλλάξεις ποτέ ...γραφικό σ΄αγαπήσαμε!

-Παλαιότερα Jennifer Lawrence αμφισβητούσα το τσαγανό σου ως Μυστίκ, πλέον ΌΧΙ!
Πιθανολογώ πως η διπλή συμμετοχή σου στους αγώνες πείνας σε βοήθησε ν΄αναπτύξεις τις δυνατότητές σου!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου