Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Olympus has fallen(2013)

http://www.youtube.com/watch?v=vwx1f0kyNwI
Στόρι: ο Λεύκος οίκος στα χέρια τρομοκράτων.



 
















Comments:
-Καθαρόαιμη χορταστική περιπέτεια με πιστολίδια(άπειρα), κλωτσομπουνίδια(άπειρα), χολιγουντιανά κλισέ(άπειρα), συνωμοσίες(άπειρες), πυρηνικές απειλές(άπειρες). Πραγματικά ο Λεύκος Οίκος έγινε κόκκινος με τόση αιματοχυσία!!!Από το Man on the ledge με τον πολυαγαπημένο μου(not) Sam Worthington είχα να δω περιπέτεια που να σε κρατάει σε αγωνία. Σε κάποια φάση σίγουρα θύμιζα εκκρεμές με το μπρος πίσω που έκανα. Και ναι βρήκα γιατί σκηνοθετικά το βρήκα άρτιο. Από πίσω κρύβεται ο Αntoine Fuqua της Ήμερας Εκπαίδευσης και του Κing Arthur!

-Gerard Butler: μπορεί να έπεσαν κεφάλια, να σκοτώθηκαν οι καλύτεροι πράκτορες αλλά εσύ είσαι πολύ σκληρός για να πεθάνεις! Ο Όλυμπος μπορεί να έπεσε,ο Gerard ποτέ!Και τα κατάφερε χωρίς τους 300!Κάθισα και σκέφτηκα την φιλμογραφία σου και τις ερμηνείες σου και παίζεις πολύ αξιοπρεπώς. Δεν είσαι απλά one pretty face!














-Aaron Eckhart: Προεδράρα μου!!Φτου σου πραγματικά, τι θεληματικό πηγούνι είναι αυτό!Φτου και πάλι φτου!Από τότε με τον Harrison Ford στο Air Force one είχα να ερωτευτώ πρόεδρο...χαχαχα!Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη γοητεία σου είσαι και πολύ καλός ηθοποιός. Ειδικά σαν Harvey Dent ήσουν απλά συγκλονιστικός ,έστειλες τον Τοmmy Lee Jones..να ψάχνει το κέρμα του!



















-Morgan Freeman: ρε γαμώτη μου 1 στις 3 ταινίες που βλέπω παίζεις!!Εδώ κατέβαλλα προσπάθεια να παρακολουθήσω το τελευταίο Scary movie(απέτυχα) και ξάφνου ακούω τη φωνή σου.Έλεορρρρρρ!Μπήκα από απορία να δω σε πόσες ταινίες έχεις παίξει και ναι όπως το φανταζόμουν είδα 3ψήφιο νούμερο.105 ρε αθεόφοβε????!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου