Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Snow White and the Huntsman(2012)

http://www.youtube.com/watch?v=2-UMNSVX7_I&feature=player_embedded



















Comments:
 -Charlize Theron: Το μεγάλου ατού της ταινίας είναι η πανέμορφη Charlize που μοιάζει πραγματικά σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες του παραμυθιού.Όταν βγαίνει από το milk-bath νόμιζα ότι θα πει με βαθιά μπάσα φωνή J'adoreeeeeeeeeeee!!!Εξαιρετική στο ρόλο της κακιάς βασίλισσας-μάγισσας-μητριάς ,χωρίς να γίνει καρικατούρα ,δίνοντας βάθος στον χαρακτήρα της.Η εμμονή της με την ομορφιά δεν είναι καθαρά  λόγω της ματαιόδοξης φύσης της αλλά πηγάζει από τα βιώματα της ως παιδί.

 












-Kristen Stewart:στα Τwillight ήταν Bella στην Χιονάτη είναι bellissima.Καθρέφτη καθρεφτάκι μου έχεις μυωπία;;;Πως γίνεται η Kristen να είναι πιο όμορφη από την Charlize;;;Αλλά ξέχασα είναι παραμύθι...oopps!!Γενικά ταίριαξε στο ρόλο γιατί θυμίζει και εμφανισιακά την χιονάτη(μαύρα μαλλιά,κατάλευκο δέρμα)  αλλά πάντα θα έχει αυτό το υποτονικό-κοιμισμένο ύφος της Bella Swan.Γενικά στην ταινία αντιπροσωπεύει την απόλυτη ομορφιά(άντε να το δεχτώ),το καλό(ναι) έναντι του κακού(Charlize), την ζωή γι'αυτό είναι και η εκλεκτή του λαού(εδώ i object!!!!)Όταν πάει να ξεσηκώσει τα πλήθηηη σαν άλλη Zαν Ντ'Αρκ είναι ..το λιγότερο αστεία!!!















-Chris Hemsworth:καστανόξανθα μαλλιά,γαλάζια μάτια,γένια λίγων ημερών,τουμπανιασμένο σώμα,αγέρωχο βλέμμα Μήπως σας θυμίζει κάποιον πολύ γνωστό;Τον Βrad Pitt!!!Δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά,αλλά όταν μιλάει και κάπου αγριεύει το βλέμμα του φέρνει αρκετά.Όσοι είστε ακόμη δύσπιστοι υπάρχει και το ντοκούμεντο...


Τώρα όσον αφoρά την ταινία,με την ίδια άνεση που χειρίζεται το σφυρί χειρίζεται και το τσεκούρι....Εκεί που ορμάει σαν σιφουνάς δεν γίνεται να μην αναφωνήσεις μεγάλε Thorrr!!!
Στις σκηνές μάχης το ντούκι μας το κατέχει,στις στιγμές όμως που πρέπει να ανοίξει το ρημάδι και να βγάλει λίγο συναίσθημα είναι.....για πολλά pop corn!!!!Ειδικά όταν χαλβαδιάζει την χιονάτη σαν να βλέπω μπουρναζoγκόμενο να την πέφτει...

-Νάνοι:Από τότε που ξεκίνησα το Game of Thrones τους έχω βάλει μες στην καρδιά μου..We love U Tyrion Lannister ( true χέρι του βασιλιά )

-Aν σας άρεσαν οι αδελφοί Γκριμ θα σας ενθουσιάσει σίγουρα και η Χιονάτη με τον Κυνηγό!!Αν και στην αρχή είχαμε έναν φόβο μην είναι σαν την Κοκκινοσκουφίτσα της Catherine Hardwicke ευτυχώς δεν πέσαμε μέσα..Οι σκηνές δράσης καλοδουλεμένες(π.χ. η εισβολή στο κάστρο),επιβλητική μουσική,απίστευτη φωτογραφία(από την gothila του σκοτεινού δάσους μας μεταφέρει στην πανέμορφη χώρα των ξωτικών με μανιτάρια να μας κλείνουν το μάτι,ανθισμένη χελώνα(ΤΟP) και cute gollum!!!)Η ταινία δεν κάνει κοιλιά σε κανένα σημείο,διατηρεί το σασπένς της και έχει και τις ευρηματικές στιγμές της(π.χ.με μήλο).Μη τη χάσετε!!!


1 σχόλιο:

  1. ~ Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το blog σας και τη πρωτότυπη ιδέα που το αναδεικνύει σε κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οι καλύτερες ευχές μας από όλους εμάς του IMAX GR για καλή πορεία και υγεία σε όσους κινούν τις "πένες" του παρόντος blog!

    ~ Κάντε Like στο Page μας και μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Στόχος μας είναι η συγκέντρωση μιας κρίσιμης "μάζας" Like(s) κυρίως από Έλληνες. Το moto μας είναι πως αν το επιθυμούν όλοι, τότε μπορούμε να κερδίσουμε. Μία αίθουσα IMAX στην Ελλάδα δεν είναι πολυτέλεια, είναι ισότητα και δικαίωμα στο ανώτερα ποιοτικά (από θέμα εικονο-λαγνείας• γιατί το σινεμά σαν έξοδος-διασκέδαση τι άλλο είναι;) και τέλειου ασυμπίεστου ήχου.
    http://www.facebook.com/ImaxGreece

    IMAX GREEK COMMUNITY on FaceBook
    Description
    Your "Like" does matter!

    - Θέλουμε και αιτούμαστε, για την άμεση απόκτηση ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας, στα πρότυπα IMAX για προβολές ταινιών αυτού του format.

    - Γίνε μέλος σήμερα, κάνε Like στη πρόοδο και στην ανάπτυξη της Χώρας μας καθώς και στο δικαίωμα των κατοίκων της, εν έτη 2012, για τη μοναδικής απόλαυσης εμπειρία, που μόνο η τεχνολογία προβολής IMAX μπορεί να προσφέρει και που αγγίζει σήμερα την τελειότητα!

    - Με χαρά λοιπόν σας καλωσορίζουμε στην Ελληνική παρέα, όσων θέλουν να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία (και ας έχουμε ξεπεράσει το 1.000.000 ανέργων) και γνωρίζουν πως η 7η τέχνη προσφέρει και αυτή με τη σειρά της πολλά στο πολιτισμό, ακόμα και αν τα “Τρία Χρώματα” του Κριστόφ Κισλόφσκι, δεν προβληθούνε ποτέ σε IMAX.

    .:: Τι είναι το IMAX;
    - IMAX home: http://www.imax.com/
    - wikipedia.org: http://goo.gl/Jzsm3
    - What is IMAX 3D? (YouTube): http://goo.gl/FEH9n
    - Nasa IMAX film The Blue Planet (YouTube): http://goo.gl/0AL0d
    - Ερμηνεύοντας το IMAX:
    http://www.imax.com/about/
    http://www.visualinformation.info/explaining-the-imax

    Η IMAX στο facebook: http://www.facebook.com/IMAX
    ... Και πολλά ακόμα έπονται… μείνετε σε επαφή! ::.

    ΑπάντησηΔιαγραφή